top of page

Stress, mangel på sovn og kvalitets tid gør livet utilfredsstillende, kedeligt og tomt. I dagens digitale og forurenende verden, er de fleste mennesker på udkig efter en metode eller proces til at de-stresse på en nem, tilgængelig og billig måde. Stress er en stor faktor og måske den største årsag til de fleste af de førende sygdomme som diabetes, forhøjet blodtryk og psykiske forstyrrelser, der alvorligt hæmmer livskvaliteten. Hvad vores sind indeholder, kommer til udtryk gennem vores krop. Stress kan forårsage ansigtets tidlige aldring og grånende hår og vægtøgning. Derfor er det vigtigt at vi har balance i sind krop og sjæl og føler os godt tilpas. 

 

Afstresnings og de-tox massage er to vigtige metoder, der modvirker stressrelaterede skader på krop og sind. Lægevidenskaben har bevist, at afspændingsteknikker såsom massage af ansigt, krop, hoved og fødder frigiver endorfiner, de hormoner der giver dig en følelse af "feel good".

Værdien af traditionelle alternative medicinske behandlinger, såsom Ayurveda (traditionel indisk medicin), Shiya-tsu (traditionel japansk massage teknik) og thailandsk massage er velkendte metoder som virker. 

Hos Mind Body and Soul tilbyder vi en unik kombination af den traditionelle ayurvedisk teknik med den nyeste teknologi inden fra kosmetologi og slankebehandling.

 

Hvorfor har vi brug for at  føle os godt tilpas?

bottom of page