top of page

Title. Double click me.

Title. Double click me.

1.1. Doctor Kales (Uttaras) Sheersha Abhayanga (Ayurvedisk hoved massage )

Det er en speciel teknik der udrenser lymfesystemet og styrker hårrødderne. Denne massage gives i hovedbunden, hals og skulder. Massagen indeholder en ansigtsmassage med olie efterfulgt af en udrensnings ansigtsmaske ... Fremragende til afslapning og forbedring af blodcirkulationen til hoved og ansigt og genvindelse af vital energi og balance. * Udføres til, både MÆND og KVINDER.

Varighed: 45 min 

Pris: DKK 650

Ferie Tilbud (optil August 2020) Kun 450 dkk !!

1.2. Doctor Kale (Uttaras) Mukhya Abhayanga : Ayurvedisk DETOX ansigts Masssage terapi

Denne ansigtsbehandling er baseret på en speciel 4000 år gammel AYURVEDISKE (traditionale indiske ) teknik der styrker og løfter ansigtets muskler og stykker huden. Dr. Uttara har udviklede sin egne teknique, baseret på den tradionelle teknique, for at tilpasse de moderne kvinders hud og stress problemer. Der udføres også Lymfatiske drænage, der udrenser de toksiner i vores system, samt med fjerner ophobte vand i ansigtet, nakken og skuldrene. Kuren omfatter dybterensning med varme omslag. Urenheder såsom hudorme bliver fjernet;Massage, eksfoliereng og opstramning af huden med ægte sydindiske DETOX masque. Valg mellem ægte indiske kokkos eller seseme massage olie. *Udføres  til, både MÆND og KVINDER.

Varighed: 60 minutter

Pris: DKK 900 (60 min)    **Ferie Tilbud (optil  August 2020) Kun 550 dkk !!  

1.3. Dybt rensning med aromaterapi

I denne ansigtsbehandling bruger vi naturlige æteriske olier, der er udvalgt på baggrund af din hudtype. Behandlingen indeholder rensning, massage, peeling, opstramning og toning af huden.

Du opnår en bedre struktur og får en naturlig glød i ansigtet.

Varighed: 45 min.

Pris: 550 DKK *Ferie Tilbud (optil August 2020) Kun 350 dkk !!*

 

1.4. Doktor Kales (Uttaras) Chakra Abhyanga: Ayurvedisk Chakrahealings kropsmassage med olie (Tilbydes kun til kvinder) Stimulere dine Chakraer (energi punkter) og slap helt af, med den ægte 4000 år gammelt teknik.

Uttara Kale har opfundet og udviklet sin egen teknik ved at blande den gamle ayurvediske (indiske traditionelle praksis) med Thai afslappende massage. Tekniken bruges til, at stimulere “chakraer” som er energi punkter, der ligger langs rygsøjlen. Hvert eneste chakra har sit eget betydning i vores krop. Derfor bliver hvert chakra stimuleret individuelt via en speciel “Pranisk healings” teknik. Denne helbredende massage afslapper dig fuldstændigt og efter massagen føler du dig frisk og fuld af energi, klar til at møde udfordringerne i hverdagen. Massagen er en "Light massage technique" og er  blødt, afslappende og stimulerende og energi givende. Massagen afspænder muskler og lindre psykiske stress. Det er IKKE egnet til dem, der gerne vil får hård massage.

Bemærk: Du får også en komplementerende, gratis ansigtsmassage med en lymfedrænende massage af nakke og skuldrene , samt med en detox/udrensningsmaske. * Udføres KUN til KVINDER

Se youtube video for at bedre forstå om chakraer:

https://www.youtube.com/watch?v=qXubLjmo4KM

https://www.youtube.com/watch?v=pftXiXiJh-c&t=99s

Husk at "like, del og abbonnere til kanal, hvis du gerne vil lære om chakraer og ayurveda i forhold til wellness og stress !.

  *Ferie Tilbud (optil August 2020) Kun 500 dkk !! (45 min) 750 (90min)*

 NYE! : Helekrop massage 45 min+Hoved massage 15 min  Pris: 999 DKK;  helekrops  massage + Hoved, inkl.ansigt 90 min (krop 60 min plus hoved og ansigt 30 min) pris: 1500 DKK.

1.5.   Doktor Kales (Uttaras)Garbha abhyanga: Chakra Massage for gravide kvinder 
I århundreder har indiske kvinder praktiseret ayurvedisk massage under graviditeten. Massagen er magen til alle ayurvedisk massager, da de virker på chakraerne, der giver en ekstrem følelse af afslapning i ryggen, i brystkassen og i fødderne. Massagen hjælper også til at forbedre blodcirkulation til moderkagen, og gavner fosteret. Lymfekare bliver stimulreret, dette virker som en detox mekanisme for kroppen. Den varme olie hjælper musklerne med at afslappe af, og giver fugtighed til huden.  Anbefales kun fra femte måned til termin. Dr. Uttara, der har arbejdet som gynækolog og fødselslæge i Indien i 15 år har modificeret den gammel technique, til at passe de moderne kvinders fysiske og psykiske problemer ved graviditet. Der bruges kun den naturlige, rene herbal-olie til massagen.

Bemærk: Du får også en komplementerende ansigtsmassage med detox/udrensningsmaske. 

Varighed: 45 min.

Pris: 900 DKK *Ferie Tilbud (optil August 2020) Kun 450 dkk !!

 

1.6. Baby og børne massage

De gamle Ayurvediske massagetekniker til spædbørn og børn er meget udbredt og velkendt i Indien.

Massagen for spædbørn (0 til 12 måneder) styrker muskler, nerver og forkæler babys  sarte hud. Det hjælper også med at fremkalde en sund søvn.

For børn over et år virker denne massage beroligende, og er især godt for børn, som er hyperaktive f.ex ADD (Attention Deficit Disorders og lignende tilstande)

kun den reneste jomfruolivenolie bruges til massagen.

Varighed: 45 min.

Pris: 650 DKK

 

1.8.  Exotic Tripple action body scrub:

Body scrubs er blevet brugt I tusindvis af år i traditional Indisk skønheds terapi for at holde huden ung, frisk , blød, ren og ikke mindst for at lugte godt. Urter og mineraler som feks sandal olie, gurkemeje, hvede  kærne skaller minerals ler blev brugt sammen med aroma olier. Scrubs exfoliere døde hudseller og efterleder huden blød og ren og hjælper med at opbygge nye hudseller. Aroma olien har en positive effect på både humør og hud. Hos Mind Body and Soul, tilbyder vi de bedste fra den traditionele behandling I en moderne spa miljø. Terapeuten giver dig forest en blød afslappende massage efterfulgt af en blid exfolient body scrub med naturlige olier fra lemon grass og appelsin blomster.  Den luksus behandling er en “super relaxer” og giver også alt det bedste fra nature

1. Massage med olie

2. Scrub

3. Rensning.

Rygen/Benene/Armene:      30 min Pris: 600 DKK

Foder:     30 min Pris: 600 DKK

Hele Krop: 60 min Pris: 800 DKK

 

 

1.10 Afslappende Eksotiske Massage Skrub med Wrap

Denne eksotiske behandling inkluderer en massage og skrub med sukker baseret creme skrub efterfulgt af en wrap. Behandlingen omfatter afrensning af huden med varme svampe med æteriske olier der renser huden for urenheder. Fordyb dig i denne sensuelle EKSOTISK skrub, der forkæler alle dine sanser og efterlader dig afslappet, ren og smuk.

 

TID: 60 MIN

PRIS: 1099 DKK

PAIR 1899 DKK

1.11 Uttaras Padabhyanga:  Ayurvedisk CHAKRA Healing Fodmassage 

Vi er forbundet med jorden for de meste med vores fødder. Vores fødder bærer os omkring hele dagen og så bliver de trætte og ømme. De fortjener god behandling en gang i mellem. Prøv vores ny CHAKRA fod massage med varm urteolieog varme aromaterapi kompress, med en fodmaske til sidst. Det hjælper til at slappe af og du føler dig helt ny bagefter. Olien gør dine fødder blødere og masken hjælper med at rense huden ovenpå. Desudover hjælper aromaterapi kompress at stimulere blodskreds i fødder og giver dine fødder en frisk duft.

De gammle Rishier( vise mænd) i indien, for 4000 år siden, har opfundet den technique, som er improvisieret af Dr. Uttara.

 

TID: 60 MIN

PRIS:  975 DKK

30 MIN : 600

 

Vi tilbyder også andre behandlinger......

bottom of page