Title. Double click me.

Title. Double click me.

Ayurvedisk Indisk Spa terapi

Ayurvediske urteolier er fri for konserveringsmidler og kunstige dufte. Hos Mind Body and Soul bruger vi kun naturlige olier.

Spa terapi er en ​​gammel indisk massage teknik, der øger kroppens vitale energi. Tekniken arbejder med "chakraer" som betyder energi punkter på Sanskrit(et af verdens ældste sprog). Massøren bruger bløde bevægelser med hænderne langs energilinjerne, der ligger ved siden af nervebanerne. Vores massør giver også Pranisk healing (helbredelse gennem transmission af naturens energi fra massør til kunde)

Det kan være en fremragende gave til en kær ven, kæreste eller en du bare vil gøre glad!

1.1. Sheersha Abhayanga (Ayurvedisk hoved massage )

Det er en speciel teknik der udrenser lymfesystemet og styrker hårrødderne. Denne massage gives i hovedbunden, hals og skulder. Massagen indeholder en ansigtsmassage med olie efterfulgt af en udrensnings ansigtsmaske ... Fremragende til afslapning og forbedring af blodcirkulationen til hoved og ansigt og genvindelse af vital energi og balance. 

Varighed: 45 min 

Pris: DKK 650

Vinter Ferie Tilbud (optil April 2018) Kun 450 dkk !!

1.2.  Mukhya Abhayanga (Ayurvedisk ansigts terapi)

Denne ansigtsbehandling er en speciel teknik der styrker og løfter ansigtets muskler og stykker huden.

Kuren omfatter dybterensning med varme omslag. Urenheder såsom hudorme bliver fjernet;Massage, eksfoliereng og opstramning af huden.

Varighed: 45 minutter

Pris: DKK 550  **Vinter Ferie Tilbud (optil April 2020) Kun 350 dkk !!  

1.3. Dybt rensning med aromaterapi

I denne ansigtsbehandling bruger vi naturlige æteriske olier, der er udvalgt på baggrund af din hudtype. Behandlingen indeholder rensning, massage, peeling, opstramning og toning af huden.

Du opnår en bedre struktur og får en naturlig glød i ansigtet.

Varighed: 45 min.

Pris: 550 DKK *Vinter Ferie Tilbud (optil April 2020) Kun 350 dkk !!*

 

1.4. Chakra Abhyanga: Ayurvedisk Chakra healingskropsmassage med olie (Tilbydes kun til kvinder)

Uttara Kale har opfundet og udviklet sin egen teknik ved at blande den gamle ayurvediske (indiske traditionelle praksis) med Thai afslappende massage. Tekniken bruges til, at stimulere “chakraer” som er energi punkter, der ligger langs rygsøjlen. Hvert eneste chakra har sit eget betydning i vores krop. Derfor bliver hvert chakra stimuleret individuelt via en speciel “Pranisk healings” teknik. Denne helbredende massage afslapper dig fuldstændigt og efter massagen føler du dig frisk og fuld af energi, klar til at møde udfordringerne i hverdagen.

Bemærk: Du får også en komplementerende ansigtsmassage med en lymfedrænende massage af nakke og skuldrene , samt med en detox/udrensningsmaske.

Varighed: 45 minutter

Pris: 900 DKK    *Vinter Ferie Tilbud (optil April 2020) Kun 450 dkk !!*

 NYE! : Helekrop massage 45 min+Hoved massage 15 min  Pris: 999 DKK;  Hele kropsmassage + Hoved inkl.ansigt 90 min (krop 60 min plus hoved og ansigt 30 min) pris: 1500 DKK.

1.5.   Chakra Massage for gravide kvinder (Garbha abhyanga) :
I århundreder har indiske kvinder praktiseret ayurvedisk massage under graviditeten. Massagen er magen til alle ayurvedisk massager, da de virker på chakraerne, der giver en ekstrem følelse af afslapning i ryggen, i brystkassen og i fødderne. Massagen hjælper også til at forbedre blodcirkulation til moderkagen, og gavner fosteret. Lymfekare bliver stimulreret, dette virker som en detox mekanisme for kroppen. Den varme olie hjælper musklerne med at afslappe af, og giver fugtighed til huden.  Anbefales kun fra femte måned til termin. 

kun den naturlige rene herbal-olie bruges til massagen.

Bemærk: Du får også en komplementerende ansigtsmassage med detox/udrensningsmaske. 

Varighed: 45 min.

Pris: 900 DKK **Vinter Ferie Tilbud (optil April 2020) Kun 450 dkk !!

 

1.6. Baby og børne massage

De gamle Ayurvediske massagetekniker til spædbørn og børn er meget udbredt og velkendt i Indien.

Massagen for spædbørn (0 til 12 måneder) styrker muskler, nerver og forkæler babys  sarte hud. Det hjælper også med at fremkalde en sund søvn.

For børn over et år virker denne massage beroligende, og er især godt for børn, som er hyperaktive f.ex ADD (Attention Deficit Disorders og lignende tilstande)

kun den reneste jomfruolivenolie bruges til massagen.

Varighed: 45 min.

Pris: 650 DKK

 

1.8.  Exotic Tripple action body scrub:

Body scrubs er blevet brugt I tusindvis af år i traditional Indisk skønheds terapi for at holde huden ung, frisk , blød, ren og ikke mindst for at lugte godt. Urter og mineraler som feks sandal olie, gurkemeje, hvede  kærne skaller minerals ler blev brugt sammen med aroma olier. Scrubs exfoliere døde hudseller og efterleder huden blød og ren og hjælper med at opbygge nye hudseller. Aroma olien har en positive effect på både humør og hud. Hos Mind Body and Soul, tilbyder vi de bedste fra den traditionele behandling I en moderne spa miljø. Terapeuten giver dig forest en blød afslappende massage efterfulgt af en blid exfolient body scrub med naturlige olier fra lemon grass og appelsin blomster.  Den luksus behandling er en “super relaxer” og giver også alt det bedste fra nature

1. Massage med olie

2. Scrub

3. Rensning.

Rygen/Benene/Armene:      30 min Pris: 600 DKK

Foder:     30 min Pris: 600 DKK

Hele Krop: 60 min Pris: 800 DKK

 

 

1.10 Afslappende Eksotiske Massage Skrub med Wrap

Denne eksotiske behandling inkluderer en massage og skrub med sukker baseret creme skrub efterfulgt af en wrap. Behandlingen omfatter afrensning af huden med varme svampe med æteriske olier der renser huden for urenheder. Fordyb dig i denne sensuelle EKSOTISK skrub, der forkæler alle dine sanser og efterlader dig afslappet, ren og smuk.

 

TID: 60 MIN

PRIS: 1099 DKK

PAIR 1899 DKK

1.11 Ayurvedisk Healing Fodmassage : Padabhyanga

Vi er forbundet med jorden for de meste med vores fødder. Vores fødder bærer os omkring hele dagen og så bliver de trætte og ømme. De fortjener god behandling en gang i mellem. Prøv vores ny fod massage med varm urteolieog varme aromaterapi kompress, med en fodmaske til sidst. Det hjælper til at slappe af og du føler dig helt ny bagefter. Olien gør dine fødder blødere og masken hjælper med at rense huden ovenpå. Desudover hjælper aromaterapi kompress at stimulere blodskreds i fødder og giver dine fødder en frisk duft.

 

TID: 60 MIN

PRIS:  975 DKK

30 MIN : 600

 

Vi tilbyder også andre behandlinger......